miércoles, 19 de junio de 2013

Una para todas y...

cartel concierto 29J ver final


L'Assemblea de L’Hospitalet us convida a participar del Concert Antirepressiu que organitzem el proper 29 de juny, des de les 20h fins a ben entrada la matinada, al CSO Hastilla: "SI BUSQUEN A UNA ENS TROBARAN A TOTES".


A través de la bona música, de grups que ens han volgut manifestar el seu suport participant de l’acte, de bon ambient, i també de denúncia, esperem poder fer front a les multes que han arribat a l’Assemblea L’H. Es tracta d'un concert per donar suport a l@s 3 company@s encausades en la Vaga General del 14N, que assumim col·lectivament com a Assemblea L’H. I des d'on volem denunciar la repressió que estem vivint molts col·lectius per manifestar-nos i fer sentir la nostra veu, en aquest cas en una jornada de vaga general, com també ho estan patint molt@s altres company@s. Per haver parat el tràfic i per haver assenyalat amb les nostres mans plenes de pintura els caixers d'uns bancs que estan sent rescatats amb diner públic, mentre no deixem de veure com diàriament milers de veïn@s continuen sent desnonades, per això estem patint la repressió d’aquest sistema que ens ofega.


Des de l’Assemblea de L’H volem reafirmar,amb aquest esdeveniment, la nostra voluntat de seguir avançant juntes, doncs "Si busquen a una, ens trobaran a totes"

 Salut i solidaritat !!

Lloc: CSO Hastilla (c/ Vilafranca, 22, L’Hospitalet, L1 Torrassa)

Horari: a partir de les 20h
 









No hay comentarios:

Publicar un comentario